Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsduvan

Poesi.
Bland stadens hav
och
landets sjö.
Bultande hjärtslag.
Du mitt midvinterblå.
Samma eko som gårdagen.
Samma kyss som gryningen.
Men ändå så avlägset nära.
Den rosa sanden.
I den svarta natten.
Lärde oss känna.
Varandra.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-07 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP