Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själv


Kommer nån att älska mig
Måste titta fram och inte bakom mig
Jag har bara kärlek inget hat i mig
Sluta tro på allt de som dom sa om mig
Stycke efter stycke
Dags att vända blad
Varit med om mycket efter mycket
Nu finns det inget kvar
Måste hitta lugnet inom mig
Det är mitt enda krav
Jag är inte bunden än
Har så många val
Men först måste jag se mig själv
Utan några krav
För den enda som kan ändra på någonting
Är jag




Fri vers av whyludde
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-07 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde