Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsprassel

hon blir yr av att le i längtan
och höra förväntan prassla i henne
låta allt bli ljudligt
och hon lyssnar gärna, kan inte låta bli
vill inte låta bli

ordvalen räcker inte till och
ibland krymper rädslan hjärtat
men plötsligt vaknar modet igen
återvänder som ett växande gryningsljus
och hon skall ingen mer tid förspilla

han är underbar viskar livet om henne
och hon dansar med livslust
låter allt bli synligt
och hon ser det gärna, kan inte låta bli
vill inte låta bli




Fri vers av Blåbäret
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-07 18:18



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
som en gungande sommarvisa! underbar!
2021-05-13

  Peter G VIP
Tycker denna text andas livskraft och livslust som växer sig starkare än rädslan; en stark vilja och längtan att gå vidare, framåt!

Bra så!

2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret