Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycklig ska du vara!

Har du ont i skallen,
en präktig migrän?
Plågar dig anfallen
som äkta slagträn?

Lycklig ska du vara,
fast du bättre mått.
Och helt på det klara
att du en skalle fått!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-05-07 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP