Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund av närhet

 

Utan en blund av dig

är mina dagar tomma

hjärtat slår

men utan puls.

 

Din skira blommas doft

driver dagen

ditt leende

ger en stund av närhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-07 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP