Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majnätter

Natten och gryningen 

Snart möts ni i ett kort ögonblick 

Mörkret kan inte skänka någon vila

När majnätterna ljusnar allt mer 

Vilan blir kort för den som kräver mörker

För att i själen finna ro

 

Till fåglarnas drillande toner

Slår livet upp sina ögon

Blått tystnaden längtar den törstande

Söker i regnet sin fristad

Medan majs ljusa nätter

Lyser med sitt gyllene sken

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-18 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vacker naturpoesi
2021-05-18

  Millner VIP
Läs in
2021-05-18

  ULJO
En maj där fågelsången bär natten ändå in till gryningen
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP