Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupa.


In honung
dina ord
landar mjukt
bina sörjer

Föder rovdjur
slickar i sig
av sötman
rövad

Runt om
igen åter
din själ
som föräts




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-07 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig