Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv blir livsfördriv

TIDSFÖRDRIV BLIR LIVSFÖRDRIV

vad är en stad med dess utbud
inspiration eller distraktion

arméer av glasögon på Direkt Optik
var finns människorna
kvar blir bågarna

folk kan inte bättre
det vi ser framför oss
är våra med- eller motmänniskor

människans hjärna är inglasad
människan försöker glasa in världen

du bär med dig själv vart du än går
därför ska du vara vän med dig själv
annars spelar ingenting någon roll

jag passar inte in
har aldrig gjort
jag ville aldrig passa in

det är jag som är bekymret
men det är de andra
som är det stora bekymret

tidsfördriv blir livsfördriv
driver själen över stupet
lämnar kroppen kvar vid kullen




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-07 22:21



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Bra och intressant läsning i raka ärliga starka meningar . ”jag vill inte passa in ”
Så BRA och genomtänkt att vara sin egen sanning .
2022-11-23

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit så sant
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP