Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalité


du skall ägna dina dagar till att göra vad du vill
umgås med vänner, umgås med älskare

njuta

dag som natt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-07 23:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du e alt bra knasig Steve
2021-05-13

  Den filosofiske poeten VIP
Fånga dagen och skit i morgondagen
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando