Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget kan leva som inte vågar dö för sin existens


Livet efter oskuldens tid



eftersmaken av den där stunden ekar
tomt sen ringarna på vårt orörda vatten
stördes av ett ögonblicks vårdslös iver

förvisso dödligt,
det visste vi nog



Men det ögonblicket dödade oss båda
lika mycket som det väckte livet i allt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-08 00:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den enes död den andres bröd
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP