Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befolkade bildskärmar.

Amnesty International tillkännagav på fredag ??att det återigen skulle ge Aleksei Navalny status som "samvetsfång", vilket han drog tillbaka den 24 februari på grund av tidigare uttalanden från den ryska dissidenten där han anstiftar hat, rapporterar Reuters.

* Den internationella icke-statliga organisationen SOS Children's Villages, som kommer föräldralösa och barn i nöd till hjälp, meddelade på torsdag att de undersöker fall av våld, särskilt sexuellt och bedrägeri sedan 1990-talet i sina strukturer i 20 länder. Asien, informerar AFP, enligt agerpres.

* En enorm kinesisk missil utom kontroll kommer att krascha till jorden de närmaste dagarna. Rumänien hotas också. Forskare säger att vi inte ska få panik. Det kommer helt klart inte att vara världens ände! Ja, en 22-ton raket, en femtedel av Frihetsgudinnans vikt, flyger runt om i världen med en hastighet på nästan 28 000 km per timme och kan slå var som helst efter att ha återgått till jordens atmosfär. "Pentagon övervakar det, men fler stater kämpar för att göra beräkningar, för det är inte känt var det kommer att kollapsa. Det förväntas delvis sönderfalla när det kommer in i atmosfären, och i det mest troliga scenariot kommer skräp att falla i havet. Det är dock inte uteslutet att landa i ett befolkat område.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-08 02:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hoppas det inte gör det.
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP