Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aeon

Hålögd och vrålögd
skriker jag i tomma rum
allt du inte hör
stelnar, blir till bergarter
för framtider att stå på




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-08 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser denna som alla ord man inte får fram hur mycket det än skriker inombords att de måste sägas. Och när de inte uttalas så stelnar de till ett lager till i skalet.
2023-04-06

  AiA Maria den fria

Wow

Talande spegling

-fundamentalt statiskt motstånd


Tack!
2021-05-18

  Kungskobran VIP
Att sätta dövörat till är en förmåga som åtskilliga besitter.
Dina ord faller till marken.
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP