Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim-rum 18



Prydnad

Rimmade rader
på poetens estrader
komna ur diktarens penna
helt visst,
verkan så trist
i tider som denna
då vägen är ny.
I denna timma
aldrig alls rimma,
från traditionerna fly,
så skriv några ord
och bli en i nutidens hjord.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-05-13 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP