Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


They say I am a dreamer , I am not the only one.. Beatles


They say I am a dreamer .....

Jag gömmer mig bakom verkligheten
den finns där på andra sidan vägen
vad bryr jag mig om det
lever i min egen värld
den är fylld av lust och flärd
sköna blomsterängar
älvor som dansar i dimslöjors vita sken
där näcken spelar sin ljuva musik
när jag seglar i skyn som fiskmåsen
och blickar ner på skogen och bergen
då luften i morgonen är klar och krisp
när varma klipphällar värmer min själ
då finns jag där
på rätt sida av vägen






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-08 10:55



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
livet är också fantasi som tur är
och krispig morgonluft och varma klipphällar är inte att förakta - så bara njut i din värld och kanske får du kraft när/om du måste till andra sidan väggen!
2021-05-10

  Lustverket VIP
Snyggt!
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP