Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns #33 : Torde Emellertid...

 

 

Vid det här laget torde mitt liv ha kommit minst halvvägs

Emellertid håller jag mig mest kring början och slutet

 

 

Vid det här laget torde världen ha vaknat upp

Emellertid drömmer vi att jorden just somnar in

 

 

Vid det här laget torde mina texter vara komplett övergivna

Emellertid droppar här in någon glad läsning när jag minst anar det

 

 

Vid det här laget torde dina frågor ha växt sig ända upp över öronen

Emellertid ligger svaret i knäskålarna

 

 

Vid det här laget torde maten snart vara slut i skafferiet

Emellertid hittar jag ständigt nya kartonger, alltid en bit till

 

 

Vid det här laget torde ni ha tröttnat totalt på uttrycket "vid det här laget"

Emellertid börjar jag få smak för att köra vidare på det inslagna spåret

 

 

Vid det här laget torde vårt hundrameters lopp vara färdigsprunget

Emellertid ropar de att vi löper MARATON (bland både häckar och hinder, spjut och kulor, sandgrop och vattengrav)

 

 

Vid det här laget torde jag ha glömt bort hur feber känns

Emellertid ligger jag och huttrar av hettan, lika skönt som om det var igår

 

 

Vid det här laget torde någon ha velat skaffa barn med mig

Emellertid om jag hade trott det - så skulle vi kanske gjort det

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-05-09 10:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag avskyr verkligen min nyfikenhet och dragning till att inte bara läsa utan även bokmärka en del texter. Att ha en sådan drift och vana är verkligen någonting förskräckligt och inte verkar 'det bli bättre' med åren heller, för yngre verkar du ju inte bli.
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP