Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer att säga

Känner också att det finns och är så mycket mer som behöver sägas
men orden flyter inte upp.
De ligger i magen, nära ryggraden och bidar.
De kommer när de formar sig.

Du ska veta att tankarna,
de ordlösa är hos dig.

Tyst och nära.

Helt stilla får du min hand.
Lägg den där den gör nytta.
Låt strålningsvärmen bära en dag.

En stund.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-08 13:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du gör allt bra. kan inte förbättra din text med kommentar. du är bra tina.
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP