Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödfärgsarom

Gården fylls av
mustig rödfärgsarom

penseldrag dras
med varje andetag

doft av vetemjöl ror
med i vindens årtag

färgfläckar har jag
på stövlar byxor
händer och vantar

men

gladkindad blickar
nu laduvägg mot sjö




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-08 13:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att måla huset och känna sig nöjd med resultatet!
2021-05-10

  Kajan VIP
Lustfyllt målande både på flera plan! Fint.
2021-05-09

  Monica Lindgren
Bra! Tycker jag om, men förklara det där med "vetemjölet". Står säkert inte här utan anledning. Jag, som är okunnig!
2021-05-08

  BenGust VIP
Rödfärg lyser upp. En livlig kulör.
2021-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag mins Cuprinol.
Morfar.
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP