Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1995 - mitt tjugotvååriga jag


Du är som vatten i mina armar

Mina blickar dras till dig
Dina ögon är som eldar i natten
Vad som än händer kommer jag att vara där, tätt intill dig
När stormen river i ditt liv, är jag där
När allt verkar så avlägset, är jag där

Du är som vatten i mina armar, flyktigt och starkt
Du är som en skatt som väntar på att bli upptäckt
Allt du kan
Allt du har
Allt du gömmer i ditt leende är en hemlighet
Du finns
Du existerar
Du lever
Du kommer till mig
Du kommer till mig, snart…




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-08 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg