Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytm


Tonsätter mina dagar med tydliga toner och taktfasta ord.
Med känslan av hans händer kvar på min hud.
Med doften av hans andetag bevarade i hjärtat
sätts dagens hjärtslag i takt.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-08 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP