Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap i en parallell värld


År har gått
Du är fortfarande så viktig
Jag är fortfarande så viktig
I en parallell värld
till den vi lever i till vardags
Där du flyttar ihop med din flickvän
som jag aldrig träffat
trots att det var jag som bar dig genom år av mörker
och det var du som gav mig ro
Är det värt att hålla kvar
vid gamla känslor som blivit vänskap
när världarna allt mer glider isär
och vi sakta förvandlas till minnen?




Fri vers av Lilla lo
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-07-23 23:26



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Vacker dikt,lite vemodig och sorgsen......
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo