Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rum för rim 8



Prydnad

Jag gör nog fula miner
fast jag tittar ut
och ser hur solen skiner,
men säger: Hut,
ska ju tvinga mig att skriva
dikt och dikt i driva,
fast jag längtar dit
där solen gassar.
Men livet för poeten passar
med sitt slit
mer för mörka rum
än för sol och ljus.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-09-30 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP