Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsavgörande

Ljuvligaste ljuva

vackraste vackra

finaste fina

underbaraste underbara

mest energigivande

bringar ljus till livet

ger oss livet tillbaka

tröstar oss

ger oss livsviljan tillbaka,

ja jag skriver om livets källa
nämligen solen.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-08 18:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vad vore vi utan solens varma, sköna, livgivande sken? Blott intet alls!
2021-05-09

  BenGust VIP
Solen som ännu ter sig blyg och frånvarande.
2021-05-08

    ej medlem längre
Och jag som trodde...
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP