Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är du

 

Vi är, vi ser, vi finns

vi bildar gator av ljus

du tar emot mig

i kvällens brus.

 

Du är glad

jag är lycklig och varm

vi får känna på varandra

jag får vila på din arm.

 

Inga tankar som stör

inga ord som söver

det vi skrev,  det vi gör

är det enda vi behöver.

 

Vi behöver inte drömma

vi lever och älskar nu

tillsammans utan skyddsnät

du är jag och jag är du.

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-08 20:20



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Tycker om temat - du är jag och jag är du - och känslan i dina ord om kärlek. Fint!
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP