Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happiness


your smile
your satisfaction

when you feel good
when you feel pleasure

showing it down below
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-08 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando