Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet 2.0

Tror du
Att livet
Har alla
Svaren

Kan döden
Evigheten
Fylla luckor
Kantstötta Pusselbitar
Faller på plats

Gåtorna
Växer
Med åren
Frågornas
Svar
Tvetydiga

Frågor
Ger
Fler
Frågor

Är döden
En del
Av livets resa
Livet 2.0
Andra akten
To be
Continued




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-08-14 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP