Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Brinnande glöd

Vi var så nyförälskade du och jag Jacob.
Jag hade tagit med dig till Gotland.
Vi var och tittade på ruinerna i Visby och när vi kom till S:t Lars ruin kysste du mig passionerat.

Vi vandrade runt och kom till den underbara utsikten på Klinten.
Du tog mig i famn och kramade mig medan vi tittade på den underbara solnedgången.

Vi åkte sedan ut med din bil till När och min barndoms sommarställe, den stora gamla gården som mormor kallade Humlegården.

När vi kom fram hade det blivit natt och måne och stjärnor gav ett vitt spöklikt sken. Jag tog med dig ut på gården; dit där jag som barn brukade spela krocket.

Det var en varm sommarnatt och jag smekte av dig alla kläder.
Du gjorde samma med mig.

Du låg på rygg i gräset och jag gränslade dig och du sjönk in djupt i min mjuka våta värme. Du såg måne och stjärnor ovanför mig, mitt hår glänste, min kropp strålade av skönhet och du såg mig njuta enormt av dig med en brinnande glöd i ögonen.

Jag var vacker och magnifik, underbar och unik och du njöt av mig mer än du någonsin njutit av en kvinna. Du kom i en otrolig, mäktig orgasm som drog med mig och fick mig att krama dig tills vi blev ett och nådde gud ihop.

Vi kysste varandra passionerat,
vi älskade varandra över allt på jorden.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-09 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ska det kännas!
2021-08-08

  ULJO
Kärlek utan gränser
2021-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
A lltid jag längtat till...
A lltid till Visby jag vill...
J a nu vet jag varför jag vill
W ooooow där slår LOVE till!
2021-05-09

    Steff...
så fint skrivet det får mig i alla fall att längta tillbaka till Gottland





































2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg