Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller Bottenlös hyllning till Peter Hoøeg vars texter är en aldrig sinande källa till välbefinnande, år efter år.


Ur receptboken Sju Sorters Skrifter

Ett tjog bokstäver
två liter vältalighet
blanda dem noggrant

bakas över tid
i idog skrivarlya
avsmakas girigt




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-05-09 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP