Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku - sökte våren


sökte våren
fann livets mirakel
humla i krokus




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-15 11:11



Bookmark and Share


  Ingegerd Carlsson
Underbar
2021-05-30

  Den filosofiske poeten VIP
En humla som ligger full
av nektar :-)
2021-05-15

  Eva Langrath VIP
Fin vår haiku
2021-05-15

  morgonstjärna VIP
det var fin ögonblicksbild.
2021-05-15

  Cikoria Blå VIP
Bra haiku.
2021-05-15

  Emanuel Sigridsson VIP
Haiku på japansk nivå, utan tvekan!
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP