Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citat ur "Baktankar"


RELIGIÖSA BAKTANKAR

Ge mig mer än jag ger,
och du ska bli belönad,
i himlen.

*
Så länge de bara tror,
kommer de aldrig få
veta baktanken.



~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2021-05-09 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP