Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till det närvarande





Tillvarons rökelse
Ur evighetens eld

Hyllar döden med
sin blotta existens




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-09 13:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Döden är en förutsättning för livet.
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP