Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårflicka från Wien

En levnadsglad flicka från Wien

tyckte årstiden våren var fin:

"Jag får sol då, och glass,

och i paradisstass

lär jag mig allt om blommor och bin!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-09 13:57



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Hoppas hon inte behövde betala alltför dyrt för lärdomen! Kvickt!
2021-06-22

  Öknens Ros VIP
Humoristisk limerick med knorr.
2021-05-10

    C Lupa
Ha ha ha! Mycket rolig, fyndig och med rätt flyt rytmen!
Limerickar är svårt tycker jag, men denna har du lyckats bra med! ”Applåder”
2021-05-09

  Cikoria Blå VIP
Bra!
2021-05-09

  Kungskobran VIP
Den var fin.
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP