Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi tillåter vardagen att ta mark

Glittret i sjön och associationer till dagarna tillsammans

när tiden bromsades och vi tillät vardagen att ta mark

 

någonstans där

mellan himlaranden och din blick

famnade vi ögonblicken

med större närvaro än på länge

 

vet du, när jag ser glittret i sjön väcks hågkomsterna

och jag skyndar mig lite grand

hem till oss

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-09 14:06



Bookmark and Share


  räddare/antenner
du får in så mycket känsla i dina dikter, med stark musikalisk närvaro, fint!
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP