Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morra upp sig lönar sig ej...

Far vresig! Går och rakar sig!
Då sa dottern sen, en liten tjej:
- Morrhåren väl nu
helt avrakade du...
Så vi igen kan prata med dej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-05-09 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt