Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjugo i Fyra

Tänk att minutvisare sig ter
som mungipor som går ner,
när klockan är tjugo i fyra.
De sprider ingen glädjeyra.

Titta på klockan denna tid,
den är bittrare än cyanid!
Ja! Giftig är en sådan min
och inte heller särskilt fin!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-09 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP