Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte twitter

Nej, glöm att jag är bitter,
då valde jag nog twitter...
och inte alls facebook
med en förskönad look.

För där finns inget äkta
ty profilbilder är täckta,
av linser som förskönar,
så att fula gubbar stönar

av händelser ingen tror på,
uppdateringar likaså.
Men, glöm att jag är bitter,
jag har ju inte twitter!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-09 18:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Jättebra! Både formen och innehållet
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP