Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickets evighet

 

Viskningar som finner sin väg

genom mörker

över otydliga gränser

driver vildhjordar på flykt.

 

Stunder av värme

när natten kulminerar

i ditt hjärta

ramar du in mig

för ögonblickets evighet.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-09 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP