Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor mot digitala världen


Är så trött på internet
Är så trött på de liv vi tro oss leva genom internet
Är så trött på beroendet av sociala medier
Är så trött på att ingen ser det som faktiskt lever
Är så trött på att det är fel att hälsa på nån man inte känner
Är så trött på att det är konstigt att sitta själv nånstans
Är så trött på att människor inte har någon självdistans
Är så trött på att människor inte ser världen
Är så trött på att vi stirrar oss blint in i den digitala världen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av whyludde
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-09 21:20



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Välkommen till poeter.se!

Tänker att vi kör på tills vi slocknar om vi avstår valet att vakna...


Tack!
2021-05-20

  Lustverket VIP
Ja, man måste breaka bubblan. Så ofta det går. Annars blir man bara en nod/router/gateway, som matar hydran med uppmärksamhet.
2021-05-17

  Monica Lindgren
Bra med de parallellt uppbyggda meningarna. Och budskapet går verkligen fram! Ja, vi behöver träffas i den verkliga världen - åtminstone ibland, vi människor!
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde