Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna rosenblad tinar

Skogen har nästan aldrig varit så nära.
Så som drivved i natten.

Men inte heller grönskat.
Så som nyutslagen nyponros.

Det vilda. Det milda. Det sköra.
Så som din förförande blick.

Stundtals månsken.
Så som varghannen och dess flock.

Vingklippt på ödets känslor.
Så som vi tyst vaggar med.

Men inte desto mindre tvåsamhet.
Så som min kärlek till dig.

Vi splittras som splitter i rymden.
Så som maskrosor i vinden.

Men jag lovar.
Så som jaget.

Jag ser dig.
Så som du ser mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-10 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP