Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och det är fan att det skall behövas ...


Skyddade boenden

såg ett hjärta slitas isär
en själ förtäras
av kvävande begär
där rutten kärlek draperas
i ömma ord om att hålla kär
som till hårda slag hamras

såg en själ slockna
stjärnor lysa slut
hopp försvinna
ur ögon slitas ut

vi ser inte mörkret
som går bredvid oss

för få ljus tänds för att vägleda

ett sönderslitet hjärta




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-10 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik