Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studio



Spänningens obegränsade tid
i det tidlösa mysteriet
med inre motståndets
styrka 
gör mig passiv
och likgiltig
inför framtiden
Världens centrum
speglar ett stjärnfall
i rymden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-10 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP