Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citat ur "Baktankar"


BAKOMLIGGANDE BAKTANKAR

Den bakomliggande orsaken
till det som verkar vara orsaken
låter dess verkan fortsätta verka
medan baktanken döljer orsaken
och dom som ligger bakom det
gärna tror att ingen vet vad som
ligger bakom tills någon fram-
träder och visar på den huvudsak-
liga orsaken.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2021-05-10 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP