Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skum!

 

En människa!

En människans liv!

Är skum

 

En människas hjärta

En människans dröm

Är skum

 

Skum!

Skuggigt!

Skam!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-05-10 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP