Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist


JAG HAR SÅRAT NÅGON DJUPT

Jag har sårat någon djupt

Jag har gjort ett bränt barn illa

där jag stormat fram på stan

som en nihilistgerilla

Kanske är det loppet kört

utan någon väg tillbaka

Jag var arg på nästan allt

Vem ska vreden min få smaka?

 

 

Jag har vridit om en kniv

i mitt eget sura sinne

Som en pseudoprogressiv

plågas jag av detta minne

Jag har sårat någon djupt

Jag har blivit proffs med åren

Det är inte sant att tid

alltid läker alla såren

 

LARZ GUSTAFSSON 10/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2021-05-10 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP