Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimdopp

Dimma över sjön
när jag badar med fåglar
ser jag allt så klart




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-10 14:15



Bookmark and Share


  Linil VIP
Kort och koncis. Bra.
2021-05-18

  Kajan VIP
Öppen och lätt, gillas.
2021-05-12

    ej medlem längre
Fint! Låter som ett härligt bad!
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP