Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag 1


#Vårpoesi2021

Man bygger nytt hus

med mycket buller och bång

Färdigt är tyst

 

Farbror vårvinter

satt förgrämd och förgråten

fick regnet emot sig

 

Såg solen mellan molnen

måla skymningen med eld

 

I övermorgon

får jag vaccindos nr 2

mot covid-19

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-10 15:22



Bookmark and Share


  ULJO
Lycka till i tävlingen
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP