Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vårregn

Vinden snurrar runt
ösande regn, på marken
en ensam skata

naturens vattning avtar
på kvällen vaknar grönskan

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-05-10 16:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det livgivande regnet.
2021-05-12

  Susen VIP
Fin tanka
2021-05-10

  Kajan VIP
Målande beskrivning av vårens nyckfulla vindar, och växlande väder.
2021-05-10

  Sparvögat VIP
Härliga regn då torkan flyr...
2021-05-10

  ULJO
Regn är viktigt för tillväxten i naturen
2021-05-10

  Feliaxel VIP
Vårregn så välbehövligt i naturen
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP