Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "The artificial normal" coverdesign :S. Wiking


EN NATURLIG REFLEKTION

Som psykiatrin har blivit en reli-
gion och politisk ideologi i vars
likartat motsägelsefulla ideologi-
ers uppfattningar om vad en nor-
mal människa är och hur de bör
leva på bästa sätt har ingen reli-
gion eller politisk "ism"hitintills
kunnat tillgodogöra människan
hennes bästa,där psykiatrin end-
ast invecklat individen i förveck-
lingar av det som borde avveck-
lats för länge sedan för att kunna
utvecklas.

Att en naturlig individ är normal
och en onaturlig onormal är den
naturlag på det allt grundats sed-
an urminnes tider.

Teknologin utvecklar inte männi-
skan bara för att hon utvecklat
teknologin.

Teknologin är lika urbota dum
som uret vilket endast snurrar
runt och kommer ingenstans.

Denna övertro på teknologins
trollkarlar som utarmar naturen
på dess energi är likt en damm-
sugare som till sist suger upp sig
själv när det inte återstår nåt mer
att dammsuga.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2021-05-10 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP