Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din målade ömhet

 

Jag tömmer det glas du lämnade kvar.

Innan du gick hällde du upp

det som var kvar i flaskan

dina läppar hade färg av död.

Var det vinet eller var du nära

att brista ut i gråt.

 

Det var ingen lyckad kväll.

Spåren i sanden var borta

någon hade gått sönder

våra fotspår .

Vi hittade oss inte tillbaka.

 

Jag mindes inte kyssen

eller när du smekte mig

där bakom örat.

Med din målade ömhet

frös havet oss till ingenting.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-10 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP