Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den kom över mig

En del av mig.
Vill se.
Morgondagen.
Som påfågelfjädrar så utslagna.
Utan dragningskraft.
Ändå utstrålar glamouröst lugn.
Tilltalar mig.
Fastän.
Jag drar mig tillbaka.
Förvandlas.
Till snö.
Om och om igen.
Stressen pulveriseras.
Till mortlad marmor.
Blyertsgrå vindspel.
Ändå överlever.
Saknaden.
Konsten att övervinna.
När rädslor regerar.
Andas.
Mitt.
Vinterregn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-10 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP