Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen bra igen

Vänder mig om.
Lägger mig på sidan.
Den tusende rosa hyacinten.
När lugnet äntligen älskar.
Älskar även jag.
Medvind i tukanens blick.
Porlande lergök och hennes önskan.
Min kärlek midnattsröd.
Skimrande drömmar förför.
Lägger mig på sidan.
Vänder mig om.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-05-10 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP